El SHUM derrota el San Antonio (2-4) i aconsegueix alçar la seva segona Copa del Príncep

dimecres

El SHUM Grupo Maestre es va fer diumenge amb la seva segona Copa del Príncep (la primera l'havien guanyat al 2008), després de derrotar el Gráficas Ona San Antonio per 2-4. Van participar d'aquesta victòria Domínguez, Ráfols, Fernández, Soler, Castañé (cinc inicial), Plaza, Florenza i Maqueda.

Els de Maçanet de la Selva van començar el partit molt activats en l'atac, buscant el joc ràpid per sorprendre la defensa dels seus rivals, que era molt dura. I al minut tres, ja van estavellar la primera pilota al pal. Però els navarrencs, que jugaven a casa, es van mostrar molt efectius a darrera, i al minut 9 Arroyo va aconseguir l'1-0 en col·locar un gran xut a l'escaire. I malgrat que a la següent jugada Soler aconseguís l'empat, el ritme del joc era molt alt i els amfitrions ho van aprofitar per tornar-se a avançar en el marcador (en aquest cas, gràcies al gol anotat pel 'Burrito' Andrade).

A partir d'aquí, el SHUM va començar a fer canvis, i això va generar una dinàmica d'oportunitats, d'atacs i contraatacs pels dos equips. En aquesta etapa del joc, abans del descans tant els locals com els visitants haurien pogut modificar el marcador de falta directa, però cap no va aprofitar l'oportunitat. A la represa, el San Antonio es va tornar a centrar en la defensa, i no va poder anotar la falta directa provocada per l'expulsió temporal de Soler.

Aquest error els va passar factura, perquè pocs segons després Maqueda va aconseguir el 2-2 de remat. Al cap d'uns minuts (al 34'), va ser Ráfols qui, d'un gran xut, va aconseguir el 2-3. I quan faltaven quatre minuts i mig pel final de l'encontre, el mateix Ráfols va sentenciar el marcador anotant el 2-4 definitiu, també de xut.