La Federació ja ha venut més de 1.800 entrades pel campionat gironí de grups de xou de patinatge que es disputarà diumenge a Fontajau

dijous

El campionat gironí de grups de xou de patinatge artístic que es disputarà diumenge a la tarda al pavelló de Fontajau (Girona) marcarà el tret de sortida de la temporada 2011. La competició començarà a les 16.30 h (tot i que al matí s'hauran fet els entrenaments) i s'allargarà fins cap a les 20.00 h. I de moment, ja s'han venut més de 1.800 entrades anticipades. De fet, la Territorial de Girona -que és l'organitzadora- espera rebre més de 3.000 espectadors, i és precisament per aquest motiu que l'espectacle ja no se celebrarà al pavelló de Palau (que l'any passat es va quedar petit).

Uns 300 patinadors de catorze clubs diferents competiran per accedir al Campionat de Catalunya que se celebrarà els dies 12 i 13 de febrer a Reus (s'hi classificaran els sis primers grups grans, els sis primers petits i els tres primers juvenils). En grups de xou grans, hi mostraran el seu nou espectacle l'Olot -actual campió mundial-, el Girona, el Bescanó, el Guixolenc i el GEiEG. En grups petits, hi participaran el Blanes, l'Hostalric, el Fornells, el Cassanenc, el Sarrià, el Salt, la Salle i l'Aulet. En juenils, hi haurà l'Olot, l'Hostalric i el Llagostera. I per últim, de cadets només hi competirà l'equip del Sarrià, que ja es classifica directament per la Copa Catalana.