La selecció infantil de Girona, campiona de Catalunya

dilluns

La selecció de Girona infantil ha guanyat aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials que s'ha disputat a la Seu d'Urgell. Havent guanyat cinc dels sis partits que han disputat, els gironins han acabat líders de la lligueta, empatats a 12 punts amb la selecció de Barcelona A. Però com que la gironina s'havia imposat per 4-3 en l'encontre que va enfrontar ambdós equips, ha estat la campiona. Completen la classificació les seleccions territorials de Tarragona (tercera), Barcelona B (quarta), Lleida (cinquena) i Andorra (sisena).




A part de la victòria contra el Barcelona A, la selecció de Girona també ha derrotat les d'Andorra (3-6), Lleida (6-1) i Tarragona (1-2). I van perdre per un ajustat 1-2 el partit contra la selecció de Barcelona B.

L'equip d'enguany, entrenat per Xevi Garcia i Miquel Calero, estava format per Pau Flores, Tomàs Ramírez, Josep Grima, Marc Grau, Roger Presas, Marc Prat, Àlex Grau, Pau Ribas, Xavi Crespo i Pau Palacín.

A l'acte de cloenda hi van assistir diverses autoritats federatives i de l'Administració local, territorial i nacional. Cal destacar la presència del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau; l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla; el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana; el representant d'Esports de la Generalitat de Lleida, Joaquim Perisé; el president de la Territorial de Lleida, Toni Guiu, i també els presidents de les territorials de Girona, Benjamí Pons, i Tarrabona, Rafel Serrano.


PODEU VEURE MÉS FOTOS FENT CLIC AQUÍ