El GEiEG benjamí es proclama campió de Catalunya després de derrotar el CP Roda a la ronda de penals

dilluns

Aquest cap de setmana el pavelló del club gironí ha acollit el campionat, 
en què el SHUM C ha aconseguit una també valuosa quarta posició

L'equip benjamí del GEiEG s'ha proclamat aquest cap de setmana campió de Catalunya, durant el campionat que s'ha disputat precisament a les instal·lacions del seu club. La competició també ha comptat amb la participació d'un altre club gironí, el SHUM Grupo Maestre C, que finalment ha aconseguit la quarta posició.


El GEiEG, després de proclamar-se campió de Catalunya [FOTO: GEiEG]

A la fase regular que es va disputar entre divendres a la tarda i dissabte, al grup A, el SHUM Grupo Maestre C es va haver d'enfrontar amb el CH Cadí A, a qui va derrotar per un ajustat 3-4; el Reus Deportiu A, contra qui va perdre per  un també ajustat 1-2; i el CH Mataró A, davant de qui es va imposar per 3-1. Amb aquestes dues victòries, els de Maçanet de la Selva es van classificar per les semifinals, en què es van haver d'enfrontar al CP Roda B. En aquest cas, però, la sort es va decantar cap als osonencs, que es van acabar imposant per 0-4.

I el GEiEG, al grup B, es va trobar amb el Club Lleida Llista Blava A, a qui va derrotar per un contundent 11-0; l'Òptica Robusté-A.E. Montblanc, a qui també va guanyar per 2-5, i el CP Roda B, amb qui va empatar a 2. I igual que l'altre club gironí, aquests bons resultats li van permetre classificar-se per la semifinal. Els amfitrions es van haver d'enfrontar contra el Reus i, després d'un partit molt ajustat, un 0-1 molt valuós a favor dels gironins els va donar el passe a la final.

El SHUM va perdre per la mínima [FOTO: GEiEG]
El partit pel tercer i quart lloc va ser d'allò més ajustat, però finalment es va decantar pels jugadors del Reus, que es van acabar imposant al SHUM per 4-3

I la gran final va tenir encara més emoció, ja que el vencedor es va haver de decidir a la sèrie de penals. I és que al final del temps reglamentari el marcador va acabar en un 2-2 (que precisament era el mateix resultat del partit que havia enfrontat els dos equips en la fase regular); i durant la prórroga cap dels dos equips va aconseguir marcar. Per aquest motiu es va haver de passar a la sèrie de penals. Com que els de Roda en van anotar quatre i els del GEiEG cinc, es van proclamar campions (6-7).