El SHUM, a la final del Campionat de Catalunya infantil

diumenge



L'equip infantil A del SHUM s'ha proclamat aquesta tarda subcampió de Catalunya d'hoquei patins, després de perdre la final per un ajustat 4-3 contra el CE Noia A. Els nois de Maçanet de la Selva s'han classificat per la final aquest matí després d'imposar-se al CH Lloret A per 6-2. Amb aquest resultat, a la tarda els lloretencs han disputat el partit per definir el tercer i quart lloc contra el Mataró A, i han perdut per 3-2. 

El Campionat de Catalunya Infantil d'hoquei patins s'ha disputat al llarg d'aquest cap de setmana a Mollerussa i, a part del SHUM i el Lloret, també hi ha participat el Girona CH. 

En la fase prèvia a les semifinals i final, el SHUM va guanyar un partit (6-5 contra el Barça), en va empatar un (6-6 contra l'Arenys de Munt) i va perdre l'altre (2-3 contra el Mataró A). El Lloret, per la seva banda, va guanyar dos partits (6-3 contra el Noia i 3-5 contra el Girona) i en va perdre un (5-3 contra el Caldes C). I pel que fa al Girona, no en va poder guanyar cap (a part del 3-5 contra el Lloret, va perdre 6-0 contra el Noia i 1-7 contra el Caldes).


El SHUM i el GEiEG A, al campionat júnior

D'altra banda, Amposta ha acollit, també aquest cap de setmana, el Campionat de Catalunya Júnior. En aquest cas, s'hi havien classificat dos equips de la Territorial de Girona: el SHUM Grupo Maestre i el GEiEG A. Cap dels dos, però, es va poder classificar per la fase final.

En la fase regular, els dos equips van coincidir al grup B, i ambdós van empatar dos partits i van perdre el tercer. Quan es van enfrontar entre ells, van quedar 5-5. El GEiEG, també va empatar (1-1) contra el Vic i va perdre (6-4) contra el Barça. I el SHUM va empatar (2-2) contra el Barça i va perdre (5-1) contra el Vic. En aquest campionat, el campió ha estat el Vic, que ha guanyat 3-4 el Vic a la final.


D'altra banda, d'aquí a 15 dies (cap de setmana de 29 i 30 d'abril i 1 de maig) Caldes de Montbuí acollirà el Campionat de Catalunya de categoria juvenil. En aquest cas, també s'hi ha classificat un equip gironí, el SHUM A, que intentarà revalidar el títol que l'any passat va aconseguir en categoria infantil.



Presentació del Campionat de Catalunya Infantil, a Mollerussa


EL SHUM INFANTIL A, A LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA


L'equip infantil A del SHUM de Maçanet de la Selva s'ha classificat per a la final del Campionat de Catalunya d'hoquei patins que s'està disputant aquest cap de setmana a Mollerussa. Els maçanatencs han passat a al final després de derrotar el Lloret A a les semifinals per 6-2. Amb aquest resultat, el SHUM disputarà aquesta tarda la final contra el Noia A, que ha guanyat el Mataró A per 5-1. Aquest partit serà a les 18.15 h, però prèviament (a les 17.00 h), els lloretencs disputaran el partit pel tercer i quart lloc contra el Mataró A. Pel que fa al Girona, que també s'havia classificat, va perdre 11-1 contra el Barça. 







D'altra banda, aquest cap de setmana també s'està disputant el Campionat de Catalunya Júnior a Amposta. En aquest cas, hi participaven dos equips gironins: el SHUM i el GEiEG A. Cap dels dos, però, no s'ha pogut classificar per la fase final. El SHUM va perdre 5-2 contra el Tordera i el GEiEG, també 5-2 contra el Reus.

Us mantindrem informats dels resultats.