El FEM16 del CHP Blanes obté el bronze a la I Copa Federació i el juvenil A del SHUM el setè lloc al Campionat de Catalunya

dijous








Al Campionat de Catalunya aleví que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Girona, l'Arenys de Munt ha guanyat la final al PHC Sant Cugat (3-0)



L'equip juvenil A del SHUM ha quedat setè al Campionat de Catalunya que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Caldes de Montbuí. Després de perdre els tres partits de la fase regular, aquest diumenge al matí els de Maçanet de la Selva s'han enfrontat al CE Cornellà per definir el setè i vuitè lloc, i s'han imposat per un contundent 6-1. A la final, el Barça s'ha proclamat campió després de guanyar 4-0 el Voltregà.

Per la seva banda, l'equip FEM16 del CHP Blanes s'ha classificat en tercer lloc de la primera Copa Federació de la categoria, que també s'ha disputat aquest cap de setmana, a Vila-sana (Lleida). I ho ha aconseguit després de derrotar, aquest diumenge el migdia, el CH Castellet. Les blanenques han començat perdent, i durant la primera part no han tingut gaire encert de cara a porteria. Amb el pas dels minuts, però, han agafat el ritme i han aconseguit empatar (1-1) i, posteriorment, marcar el gol que els donaria la victòria (1-2). Així, les selvatanes han aconseguit el bronze. I a la tarda, el CP Manlleu s'ha proclamat campió de la competició després de derrotar l'Sferic Terrassa per 2-4. Pel que fa al Campionat de Catalunya FEM16 que també s'ha disputat a Vila-sana, el HC Palau de Plegamans ha quedat primer, després de guanyar 5-1 el CH Vila-sana.


I a Girona, l'or del Campionat de Catalunya aleví ha estat per l'Arenys de Munt A, que s'ha imposat per 3-0 al PHC Sant Cugat A a la final. En el partit pel tercer i quart lloc, el CHP Mollerussa ha guanyat 8-4 el CP Vic A.








El FEM16 del CHP Blanes lluitarà pel tercer lloc de la I Copa Federació i el 
juvenil del SHUM, pel setè lloc del Campionat de Catalunya 


Les noies de Blanes han guanyat un partit i n'han empatat un altre, però no han pogut passar pel gol 'average'. Els nois del SHUM, en canvi, no han pogut puntuar en la fase regular i s'enfrontaran al CE Cornellà






L'equip FEM16 del CHP Blanes disputarà aquest diumenge al matí (12.15h) el partit pel tercer i quart lloc de la I Copa Federació, que s'està disputant aquest cap de setmana a Vila-sana (juntament amb el Campionat de Catalunya de la categoria). Les selvatanes, que han quedat cinquenes a la lliga, no han perdut cap partit, però el gol 'average' les ha deixat fora de la final. En el primer encontre, han derrotat el Vilassar per un contundent 9-0; i en el segon, han empatat a 1 contra l'Sfèric. Les noies de Terrassa, però, han guanyat el Vilassar 12-1, i això els ha donat el passi a la final, on s'hauran d'enfrontar al Manlleu. Les blanenques jugaran contra el Castellet; i la final del Campionat de Catalunya FEM16 la disputaran els equips de Palau de Plegamans i Vila-sana.

Per la seva banda, el juvenil del SHUM no ha pogut guanyar cap partit al Campionat de Catalunya que s'està celebrant a Caldes de Montbuí. Després de perdre el primer partit contra el Barça (5-3), els de Maçanet de la Selva van aconseguir un ajustat 6-5 contra el CP Voltregà, i van caure 5-8 contra el HC Alpicat. Així, diumenge al matí (9.00h) s'hauran d'enfrontar al CE Cornellà per definir el setè i vuitè lloc de la competició.


Mentrestant, a Girona s'hi han seguit enfrontant els millors equips alevins de Catalunya. En aquest campionat, diumenge al matí s'hi diputaran les dues semifinals. La primera (a les 10.00h) enfrontarà el CE Arenys de Munt i el CHT Mollerussa; mentre que la segona (a les 11.00h) la disputaran el PHC Sant Cugat i el CP Vic. A la tarda es disputarà la final.



ACCÉS A LA WEB DEL CAMPIONAT DE GIRONA, amb informació actualitzada








Els Campionats de Catalunya, en marxa


Les instal·lacions esportives del Girona CH acullen aquest cap de setmana el XXIXè Campionat de Catalunya d'hoquei patins de la categoria aleví. La competició s'ha iniciat divendres al migdia, i el primer partit l'han disputat a les cinc de la tarda el PHC Sant Cugat A i el HC Sentmenat A (5-1), que comparteixen el grup A amb el CE Arenys de Munt A i el Reus Deportiu A (han quedat 4-1). Al grup B, els primers partits han estat CH Vila-seca - CHP Mollerussa (3-5) i CH Caldes B - CP Vic A (2-4). Dissabte, el campionat se seguirà disputant en forma de lligueta, mentre que diumenge es definirà la classificació final. Al matí, es disputaran les semifinals i els partits per al cinquè i sisè i per al setè i vuitè lloc. I a la tarda, es jugaran els partits per al tercer i quart lloc i la final.

D'altra banda, aquest cap de setmana també s'està disputant el Campionat de Catalunya juvenil a Caldes de Montbuí. En aquest cas, s'hi ha classificat un equip gironí, el SHUM A, que la temporada passada va quedar subcampió de la categoria i es va classificar pel Campionat d'Espanya. En la primera fase, els de Maçanet de la Selva competiran al grup A, juntament amb el FC Barcelona, el CP Voltregà A i el HC Aplicat. De fet, el primer partit ja els ha enfrontat aquest divendres al FC Barcelona i, tot i que els maçanatencs hagin donat la cara fins al final, han acabat perdent per 5-3. Dissabte, jugaran contra el CP Voltregà al matí i contra el HC Aplicat a la tarda.

Per la seva banda, l'equip del CHP Blanes s'ha classificat per a la fase final de la I Copa Federació FEM 16, que se celebra -també aquest cap de setmana- a Vila-sana (Lleida). Després de quedar cinquenes a la lliga, les selvatanes s'hauran de disputar l'accés a la final amb el C Vilassar H (dissabte a les 10.00 h) i l'Sfèric (dissabte a les 18.00 h).