El PA Blanes i el CPA Olot revaliden el campionat d'Espanya en grups de xou petits i gran respectivament

dilluns

Els patinadors del PA Blanes i del CPA Olot han revalidat el títol de campions d'Espanya eb grups de xou petits i grans respectivament, en el campionat que s'ha celebrat aquest cap de setmana al pavelló Francisco Laporta d'Alcoy (País Valencià). 

Les primeres en aconseguir l'or van ser les olotines, que divendres al vespre es van proclamar campiones per novè any consecutiu amb Superstició. Les de la garrotxa van aconseguir una puntuació de 97,60, superant així les patinadores del Reus Deportiu, que van quedar segones amb 96,70 punts, i les del Masnou, que van quedar terceres. El desè campionat espanyol de grups de xou grans també va comptar amb la participació de tres equips més de la territorial gironina: el CP Bescanó, el CPA Girona i el GEiEG. Les de Bescanó, que hi van portar el Lliscant sobre el gel, van aconseguir 85,90 punts que els va donar la cinquena posició. Just per darrere seva va quedar el CPA Girona, que amb l'Últim Repunt van aconseguir 83,80 punts. I pel que fa al GEiEG, el xou Naixament de Bellesa els va donar 71,30 punts i l'onzena posició.


Dissabte, el PA Blanes també va aconseguir l'or en grups de xou petit. Les de la Selva hi van portar la coreografia d'enguany que, sota el títol de Nines de cristall, va aconseguir 94,50 punts. Així va aconseguir superar el Gelant del CPA Sant Celoni, que va aconseguir la plata amb 93,80 punts, i el Mai més seré la teva musa, o sí? del Fundació Vilanova, que amb 85,30 punts va obtenir el bronze.

La propera cita per als campions gironins serà el Campionat d'Europa, que se celebrarà del 4 al 7 de maig.