El PA Blanes i el CPA Olot, campions de Catalunya en grups de xou

dimarts

El PA Blanes es va proclamar dissabte campió de Catalunya de la categoria xous petits, al Pavelló Olímpic de Reus. Amb el nou espectacle d'aquesta temporada, anomenat Nines de Vidre, l'equip selvatà va aconseguir una puntuació de 91,70, superant així el CPA Sant Celoni -que va ser el segon classificat amb 91,40 punts- i el PA Sant Just -que va ser tercer amb 83,20 punts-. De la territorial gironina, també han participat en el campionat de xous petits els equips de l'UE La Salle amb l'espectacle Espurnes de Fragància -es va classificar en la vuitena posició, amb 70,80 punts-, el CP Salt amb el Des de Dins -onzenes, amb 70,50 punts-, el CPA Sarrià amb Tetrodotoxina -tretzenes, amb 67,90 punts-, l'Aulet Celrà amb L'última primavera i el CP Hostalric amb Demana un desig -van quedar quinzenes i setzenes, amb 64,80 punts-.

D'altra banda, el CPA Olot també es va proclamar -en el seu cas diumenge- campió de Catalunya en grups de xou grans. Les olotines van reeditar el títol amb l'espectacle Superstició, que va aconseguir una puntuació de 95,90, per darrera dels xous del Reus Deportiu (93,90 punts) i del Patinatge el Masnou (92,90 punts). La quarta i cinquena posició d'aquesta categoria també l'ocupen dos clubs de la territorial gironina: el CP Bescanó, que amb l'espectacle Lliscant sobre el gel van aconseguir 89,20 punts, i el CEPA Girona, que amb L'últim repunt van aconseguir 88,40 punts. Pel que fa a la resta d'espectacles gironins, el Temptació del CPA Olot va quedar setè (amb 81,40 punts), el Naixement de Bellesa del GEiEG vuitè (amb 74,60 punts) i l'Esquerdes del CP Guixolenc onzè (amb 64 punts).

En la categoria de xous juvenils, hi havia tres equips representants de la territorial: del del CPA Olot, el del CP Llagostera i el del CP Hostalric. Les olotines hi van portar l'espectacle Gotes d'aigua, que va obtenir 73,60 punts i es va classificar en quarta posició. Les de Llagostera hi van representar el Llibertat blava, que va aconseguir el sisè lloc amb 68,20 punts. I per últim, les d'Hostalric hi van portar l'Hora dels propòsits, que va aconseguir 65, 80 punts i la setena posició.

RESULTATS: